Monday, 31 December 2012

Giveaway by Syila's Beads

Caution ! This is Sticky Entry. For new entry please scroll down. Thank you . :)




Still remember Syila kata nak buat giveaway? Good if you still remember. So Give away ni simple sahaja. Tak heavy pun sampai kena redah hutan belukar. Macam mana nak sertai ? Okay, Jum Syila terangkan.

Giveaway ni terbuka pada bloggers dan pengguna facebook juga. Yang penting akaun tu asli bukan fake.

Syarat-syarat penyertaan

  1. Follow Blog Story of Mine. 
  2. Like Fanpage Yana Syila Blog & Beads.
  3. (Bagi Blogger)  buat satu entry tajuk (Giveaway by Syila's Beads). Letak salah satu gambar dari Album Syila's Beads dan Lengkapkan ayat "Saya nak salah satu barangan dari Syila's Beads kerana...............". Finally tinggalkan link di ruangan comment entry ni okay. Tag 3 orang dan pastikan mereka tau tentang tag tersebut.
  4. (Pengguna Facebook) Share salah satu gambar dari album yg sama kat FB masing-masing dan Lengkapkan ayat " Saya nak salah satu barangan dari Syila's Beads kerana.......". Jgn lupa mention Fanpage Yana Syila Blog & Beads. Takut nanti Syila tak dapat recognise siapa yang join.
Pemenang seramai 3 orang akan dipilih secara random menggunakan number.

Giveaway ni berakhir pada 31 December 2012 31 January, 2013.




2 comments:

dayangredzuan said...

sy nak salah satu barangan dri syila kerana die roomate dorm 5 sy yg comel...hahah kalau aku buat cmni mesti ko pilih aku kan3..

Diyana Syila said...

kahkahkah...
nehi nehi..
tak boleh begitu..
hahahahaha