Friday, 14 December 2012

Segmen | Pencarian Blogger Baru

Tadi Syila blogwalking dan terbaca tentang segmen ni di blog kawan syila. Jadi Syila pun macam berminat je nak sertai. Maklum lar blog baru so kurang follower. Blog lama suda didelete jadi semua follower disana tak dapat diselamatkan.


Syarat Utama :

  1. Sesiapa yang join segmen ni mestilah blogger yang folowernya kuran dari 1,000. Kalau macam Abang Ben, Irene nadia semua tu tak boleh nak join sebab follower dorang dah ramai. Hikhikhik.
  2. Follower kepada blog Aisyah Humaira' dan Perwadah.
  3. Buat entry ringkas dan letakkan header serta linkkan ke blog Aisyah Humaira' .
  4. Nyatakan jumlah follower masa sertai giveaway ni.. *Syila baru ada 20 follower.Sadis sungguh*
  5. Letak link entry ke ruangan komen Aisyah Humaira'
  6. Top referral akan menerima hadiah misteri.


14 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 23 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

nurulakmal said...

selamat berkenalan :)

*dari segmen yang sama

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

saya dari segmen yang sama..done follow awak..jemput datang blog kite ye.. :)

Hajar Shikin said...

hey..slm knln~dri segmen yg sme n group yg sme..hehe

anismasrina said...

Salam.dri segmen same..done follow,,follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

cik farah said...

Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

nasriz fardisza said...

blogwalking sini dr segmen yg sm...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah sini dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Wilma Shana said...

segment yg sama.. done follow awak.. salam perkenalan^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html#comment-form

ecah said...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurul Najihah said...

SALAM PERKENALAN :)
Btw nice blog lorl ...

+ done follow ur blog

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Farah Annur said...

dari segmen sama...done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

aisyah humaira' said...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html