Tuesday, 27 November 2012

Produk | Syila's Beads

Hi ! Syila tak sure Syila ada share atau tidak dalam blog ni mengenai Syila nak buat business berkaitan manik ni. Tetapi Syila takkan lupakan PB. PB tetap akan berjalan seperti biasa. Kalau ada yang nak BB plus atau Garam buluh boleh contact Syila macam biasa ye.Kalau nak custom made pun boleh juga. Lepas ni mungkin akan buat rantai juga dan key chain.

Kalau berminat dengan gelang manik di bawah boleh lar msg kat fb, msg ataupun email. Kalau nak custom made pun boleh juga tapi take time sikit sebab hujung minggu baru Syila akan restock manik.

email: syilaasomi@yahoo.com
call/msg/line/whatsapp: 019-3218761
bbm: serius customer yg dah contact kt 019-3218761 boleh request bb pin.

SB 01 - RM 9.90

SB 02 - RM 8.90

SB 03 - RM 8.90

SB 04 - RM 8.90

SB 05 - RM 8.90

SB 06 - RM 8.90

SB 07 - RM 7.90

SB 08 - RM 8.90

SB 09 - RM 8.90

SB 10 - RM 8.90

SB 11 - RM 8.90

SB 12 - RM 8.90

SB 13 - RM 8.90

SB 14 - RM 8.90

SB 15 - RM 6.90

2 comments:

Lynn Damya said...

comelnya gelang-gelang ni, hehe (n_n) pandai u buat~

Diyana Syila said...

hihi. thank you... jakau berminat boleh lar contact. kalau nak custom made pun boleh juga.. :)