Wednesday, 28 November 2012

GLAM Dinner | UT20 Hai-O

Hi ! Petang ni nak suntik semangat lagi untuk anda semua dan juga diri sendiri. Bagaimana? Dengam melihat gambar-gambar di GLAM Dinner last Saturday. GLAM Dinner ni adalah private. Yehaaa.. Seronok tengok mereka di UT20 ni. Masin-masing pakai baju yang meriah. Merah makngah je masing-masing. Hahahaha. Jum tengok gambar dulu.

Yg tengah tu Kak Ija dan yg kanan itu sepupu syila,yong
Kak Sha Khalid and Kak Ija with their husband

Yg baju kelabu tu lar Kak Hanis Haizi. Sangat adore dia. Suri rumah yang berjaya

Menyelerakan..

Kak Ija dan Kak Hanis Haizi. Both of them Suri rumah

Cantik !

Again Kak Hanis Haizi with all the partners

Siapa kata lelaki tak boleh jual PB ni. Mereka adalah buktinya.
'

Lelaki ini adalah Husband Kak Hanis Haizi bersama business partners

MY SIFU ! Kak Ija and Yong

See.. Siapa kata jual premium beautiful ni tak laku. Semuanya terletak apda kita. Kita dapat apa yang kita usahakan. Jadi sesiapa yang ingin membuat part time business atau pun full time boleh contact Syila. Syila akan terang serba sedikit pada korang tentang business ni. Dengan business ni kita lebih rapat dengan partners-partners. Then ada holiday. Bulan March Tahun 2013, mereka-mereka yang layak ni akan terbang ke Eropah. Sangat Jeles. Harap satu hari nanti, Syila pun dapat ikut jejak langkah mereka.

Berminat? Boleh terus hubungi Syila. Jangan bertangguh. Jika bertangguh segalnya akan tertangguh juga. Jadi marilah segera merubah kehidupan kita. Jangan biarkan kita terus di takuk lama.

email: syilaasomi@yahoo.com
call/msg/line/whatsapp: 019-3218761

4 comments:

Nurina Izzati said...

glam2 ye semuanya... hehe

Lynn Damya said...

again with this GLAM dinner, haha hari tu ade nmpk gak entry psl ni dkt blog lain..Glam sgguh kan...(n_n) berjaya mereka2 ni :D

psst : hotel tu area seksyen 7, jgn sewa di situ, haha

Premium Beautiful By Nurul Ain Zulkarnaind said...

cool!

Diyana Syila said...

Nurina Izzati : betul tu semua glam2 belaka. Insyallah satu hari syila pun nak join mereka jd glam cmni..

Lynn Damya: memang berjaya. semuanya kerna usaha mereka..
okay, xnk sewa kt sana nanti..hahaha

Yong: tq.. hihihi